Astronauten nemen Watopia over!

Het jaar heeft diverse feestdagen en vanuit Zwift vinden ze het geweldig om het spel elk jaar tijdens deze dagen een feestelijke twist te geven. Dit weekend is het Halloween, en dus heeft Zwift de griezelpakken weer aangetrokken. Bij de update van afgelopen week stond aangegeven: ‘’Halloween has arrived in Watopia. Keep a close eye out for some fun surprises.’’  We installeerden de nieuwe update snel, en ging op tocht. Welke angstaanjagende verrassingen heeft Zwift dit jaar voor ons petto?

HALLOWEEN DE AFGELOPEN JAREN

De afgelopen jaren kwamen er al leuke items voorbij. In 2017 zagen we eruit als heksen en monsters, in 2018 reden wij met bone bikes en wisselenden hoofden, en vorig jaar waren het de dino-kostuums. Ook dit jaar hebben ze weer iets griezeligs bedacht om Zwift een Halloween tintje te geven…

WAT IS ER DIT JAAR TE VINDEN?

Dit jaar zijn er nieuwe tijdelijk Pace Partners toegevoegd in Halloween stijl! Tijdens onze ritten door Watopia zijn wij er tot op heden drie tegengekomen, in 2 verschillende categorieën:

De astronaut is de eerste die we tegenkwamen in Watopia! Deze is te vinden in categorie D. Hij draagt de naam Delta Daring en hij is uitgerust in een op maat gemaakt ruimtepak!

De alien kwamen wij bergop tegen als tweede, en onze buitenaardse vriend is te vinden in categorie C. Carlin Cosmic luidt zijn naam. Zal hij op zoek zijn naar zijn ruimteschip?

De dino is de laatste Pace Partner in Halloween dresscode die we tegenkwamen. Hij is, net als de astronaut, te vinden in categorie D. Het lijkt net een Jurassic Park parodie. Darwin Dino is zijn naam!

DE REWARDS

Zoals je vast al wel bekend is, zijn de Pace Partners bots in Watopia. Tijdens Halloween zijn er nieuwe tijdelijke Pace Partners toegevoegd waarmee je kunt rijden. Als je lang genoeg mee fietst met deze Pace Partner kun je tijdens Halloween leuke verrassingen vrij spelen in de vorm van het kostuum van de Pace Partner. Het kostuum is in stukken opgedeelt en om elk stuk te ontgrendelen, dien je binnen 12 meter van de Pace Partner te blijven rijden. En dat moet je lang volhouden, wil je alle stukken vrijspelen! Het is ook zo dat je voortgang word bijgehouden, dus als je tussendoor even moet stoppen en je later weer aansluit bij die Pace Partner begin je niet weer vanaf nul. Straks rijd jij dus rond in een cool astronauten-, dino- of alienpak!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.