Gadgets: Cheap Telefoonhouders

Je kent het wel, je zit lekker op de fiets flinke meters te maken en rijdt ontzettend hard maar je moet toch even je telefoon checken. Of het nummer wat afgespeeld wordt is in een te laag BPM (of juist te hoog) of je moet even kijken op de Zwift companion app. Maar om dan één hand aan het stuur te houden… Hoe handig is het dan om een lekker simpele telefoon houder te hebben die je én niet te veel heeft gekost én gewoon doet wat ervan gevraagd wordt. Nou super handig dus! Daarom dachten wij, we zoeken voor jullie eens even uit wat lekker simpele maar super goedkope telefoonhouders zijn die jouw gemak tijdens het Zwiften vergroten!

YouTube player

Waarom een telefoonhouder gebruiken?

Een telefoonhouder is erg handig om te gebruiken op de fiets! Fiets je buiten? Dan wil je natuurlijk boetes voorkomen. Sinds 1 juli 2019 is het verboden om je telefoon vast te houden tijdens het fietsen, en riskeer je een boete van €95,-! Oh, wacht… Je zit natuurlijk binnen op je fiets. Never mind… Waarom moet je hem wel gebruiken dan, tijdens het Zwiften? Om de Zwift Companion App te gebruiken natuurlijk!

Deze is app is namelijk erg handig om bij de hand te hebben tijdens het fietsen. Je hebt namelijk zo al je gegevens bij de hand. De app en je computer, waarop Zwift draait, staan namelijk met elkaar in verbinding via bluetooth. In de app zie je daardoor al jouw gegevens die je op je computerscherm ook ziet, en meer.

Zo kun je makkelijk zien waar je fietst, via de mini-kaart op je scherm. Daarnaast kun je ook zo makkelijk als wat een meeting creëren met je vrienden, chatten, een ride-on geven, events opzoeken en je eigen doelen stellen!

Maar je kunt hem ook lekker gebruiken om je favo playlist aan te zetten, even naar het volgende nummer gaan of je moeder te bellen tijdens je warming-up. En dat allemaal handsfree!

 

Welke telefoonhouder moet ik hebben?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel telefoonhouders in alle soorten, maten, kleuren, en meer. We hebben 3 verschillende goedkope houders voor je op een rij gezet, die je vrij weinig kosten maar wel alle gemak van de wereld opleveren. Mocht je er een kopen, wees je er wel van bewust dat je telefoon goed bevestigd in de houder zit en dat daarnaast de houder ook stevig op je stuur gemonteerd zit!

1: Telefoonhouder HEMA

De eerste houder die we voor je uit hebben gezocht is deze siliconen houder die je simpel op het stuur van je fiets bevestigd. Hij is beschikbaar enkel in het zwart, en geschikt voor telefoons met een hoogte tussen de 13,5 tot 16 cm, en een breedte van 6,5 tot 8 cm. En de prijs? €5,50. Koopje toch? Je vindt hem via de volgende link:

Hema Telefoonhouder

2: Universele telefoonhouder AliExpress

De tweede houder is een universele houder (je kan ‘m dus ook monteren op een scooter of motor mocht je dat willen) gemaakt van aluminium. Hij is verkrijgbaar een zwart, zilver en rood. Je kunt je telefoon er in kwijt als hij tussen de 3,5 en 6,5 inch groot is. Kijk voordat je ‘m eventueel koopt, wel even of je hem kwijt kun je aan je stuur. De prijs van van deze telefoonhouder bedraagt €2,81, maar het duurt wel tot 2 maanden voordat je ‘m in huis hebt. Je kan hem verkrijgen via onderstaande link.

Telefoonhouder Aliexpress

3: Garmin Mount telefoonhouder

De laatste houder die we voor je hebben uitgezocht, is een telefoonhouder je op je hoesje monteert. Je krijgt een 3M adapter toegestuurd, die je dient te plakken op het hoesje van je smartphone. Voor deze telefoonhouder heb je wel een Garmin Mount houder nodig. Hierin kun je dan het hoesje (met smartphone) klikken. Dit werkt precies hetzelfde als met je fietscomputer. Wanneer je al een Garmin hebt is dit waarschijnlijk de meest simpele, effectieve en goedkope oplossing. Het bestellen van deze houder doe je via onderstaande site, en het kost je maar €1,74! Let wel, hier zit de Garmin mount niet bij inbegrepen!

Garmin Plakstrip Aliexpress

Heb jij nog toevoegingen of een andere goedkope telefoonhouder die gemakkelijk te monteren is? Laat het ons weten in de comments!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.