Wahoo officiële partner van Beneliga

Naast de KNWU, de Belgische Bond en Cyclinglab sluit Wahoo zich aan bij de Beneliga. Met deze partnership maakt de competitie van eRacingTV wederom een professionaliseringsslag. 

KICKR

Dankzij Wahoo kunnen alle renners – die in de spotlights van de eRacing Arena gaan strijden voor de winst – gebruikmaken van een hypermoderne setup. De setup zal onder andere bestaan uit de allernieuwste trainer: de Wahoo KICKR. 

De Wahoo KICKR, die eerder werd gelanceerd tijdens de eRacingTV Wahoo Social Race, staat bekend als een solide fietstrainer die het ultieme fietsgevoel simuleert. Mede dankzij de AXIS pootjes, waarmee renners tot wel 5º naar links en rechts kunnen bewegen. Hoewel de competitie natuurlijk indoor plaatsvindt, zullen de renners zich zeker buiten wanen. Kortom, ruige sprints en ijzingwekkend fietsgeweld gegarandeerd!  

Partnership 

Tim Timmers, Marketing & Sponsorship Manager Wahoo, kijkt uit naar de competitie: Vorig jaar zijn wij tijdens de eerste studio-uitzending ingestapt bij eRacingTV. Vanaf het eerste moment zijn we bij Wahoo onder de indruk van de professionaliteit van de uitzending en het enthousiasme van de renner. Wij kunnen niet wachten tot de Beneliga begint en we de renners aan het werk kunnen zien op onze setups.” Uitzendingen
De wedstrijden worden van 3 december 2020 t/m 18 februari 2021 iedere donderdag om 19.00 uur live uitgezonden op YouTube, Facebook en www.eracingtv.nl.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.