eRacingTV komt met de grootste Zwift competitie voor de Benelux!

Groot nieuws, want wij lanceren in samenwerking met Zwift de grootste eRacing competitie ooit voor de Benelux! In een afgesloten competitie zullen de beste Nederlandse en Belgische team het tegen elkaar opnemen voor de winst in meerdere klassementen.

Vanaf 3 december gaat het spektakel beginnen en weten we na 10 wedstrijden wie er vandoor gaat met de leiderstrui. Maar er zal ook gestreden worden voor het sprintklassement, de bergtrui, het ploegenklassement en de prijs van de strijdlust!

Uitzending

Elke wedstrijd zal live uitgezonden worden via Youtube, Facebook en op onze website waar duizenden mensen jouw team zullen schreeuwen naar de winst.

Elke race zullen we 6 renners uitnodigen in onze TV-Studio om daar in de spotlights het arena gevecht aan te gaan. Daarnaast leggen we webcam verbindingen met alle deelnemers die zich bij ons aanmelden zodat we alle renners in beeld kunnen brengen in deze unieke competitie.

Aanmelding

Ben je enthousiast geworden over de grootste Benelux eRacing competitie? Dan vragen we de ploegleiders zich aan te melden om zo zeker te zijn van een startplek.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.