Prijzenpakket Beneliga Kermiskoers

Donderdag 28 januari was het zo ver, de Kermiskoers! Tijdens dit criterium hebben wij diverse prijzen weggegeven! Hier vind je een overzicht van alle prijzen die je kon winnen tijdens de Kermiskoers. 

Prijs 1: Kraeck puzzel
Website: www.kraeck.nl
Instagram: https://www.instagram.com/kraeck.nl

De puzzelkist die wij mogen weggeven, aangeboden door Kraeck puzzelmakers, is “Het gouden geheim van Professor Hoogmoed”. Professor Hoogmoed was een vrouwelijke geleerde in het begin van de 18de eeuw. Haar uitvinding, bedoeld om de wereld te redden van goudkoorts, bleek haar eigen ondergang. Haar trots zorgde ervoor dat ze op de brandstapel belandde en haar goede bedoelingen kwamen daarmee tot een gruwelijk eind. Voordat ze opgepakt werd op verdenking van hekserij kon ze haar ontdekking nog verstoppen in dit boek, enkel te openen door een kraecker met een goudeerlijk hart..

Neem eens een kijkje op de website van Kraeck voor het bredere assortiment aan puzzels!

Prijs 2: Zwift Pakket
Website: www.zwift.com

Ook Zwift stelt een aantal pakketten beschikbaar! In deze pakketten zitten shirts en bidons van Zwift. Collectersitem toch?!

Prijs 3: Grolsch Proeverij
Website: www.grolsch.nl
Instagram: www.instagram.com/grolsch_nl

Grolsch geeft 3 proeverij pakketten weg! Als je een liefhebber bent van speciaalbieren, is dit een pakket wat je wilt hebben!

Prijs 4: Gesigneerd shirt Lucinda Brand
Website: www.lucindabrand.nl
Instagram: www.instagram.com/lucinda_brand

Deze Nederlandse wielrenster, veldrijdster en voormalig Nederlands kampioene geeft een van haar Sunweb snelpakken weg met handtekening!

Prijs 5: Gesigneerd shirt Sven Nys
Website: www.sport.be/svennys
Instagram: www.instagram.com/svennys

Voormalig Belgisch wielrenner, veldrijder en mountainbiker geeft ook een gesigneerd shirt weg! Dit shirt gaat naar de renner die van zijn paincave een echte feestcave maakt! Een echte must-have, dus ophangen die slingers tijdens de Zoom om kans te maken op de shirt!

Prijs 6: Lowlander pakket
Website: www.lowlander-beer.com
Instagram: www.instagram.com/lowlanderbeer

Ook Lowlander geeft een 3 pakketten weg! Met diverse speciaalbieren in dit pakket, kun je lekker genieten van een aantal heerlijke smaken!

Prijs 7: Cadeaubon van FeestwinkelXL
Website: www.feestwinkelxl.nl

FeestwinkelXL stelt een bon van €50 ter beschikking! Carnaval mag dit jaar dan niet doorgaan, maar er zijn genoeg andere redenen te bedenken voor een leuk verkleedpartijtje. Leef je uit!

Prijs 8: Fles Jägermeister
Website: www.jagermeister.com

Voor de echte dorst! Een van de gelukkigen krijgt een lekkere fles Jägermeister opgestuurd! Als dat geen smullen wordt!

Prijs 9: Snoepgoed aangeboden door de Snoepdiscounter
Website: www.snoepdiscounter.nl

Ook Snoepdiscounter.nl heeft flink wat snoepgoed in de prijzenpot gestopt! Van zure matten en vegan bidonnetjes tot aan Zwitserse chocolade. 

Wij willen alle sponsors bedanken voor het beschikbaar stellen van de diverse prijzen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.