Offermans is Teugels de baas in rit 5 van de Beneliga

Michiel Offermans heeft de vijfde etappe van de Beneliga gewonnen, hij deed dit door Lennert Teugels te verslaan in een sprint-a-deux. Precies om 20.00 werd het startschot gegeven in de eRacingTV studio. De Three Sisters stonden daar op het programma. De drie gezusters zijn de 3 oudste beklimmingen in de virtuele wereld van Zwift, namelijk de Zwift KOM, Epic KOM en de Volcano KOM. Het werd een race waar de klimmers naar uitgekeken hadden, met de Epic KOM stond er een klim van formaat voor de renners te wachten.

Na vroege aanval van Robinson waren het uiteindelijk Michiel Offerman en Lennert Teugels die een duo aanval plaatsten op de Epic KOM. De grote groep met favorieten bleef hangen op ongeveer een minuut.Even leek het er op dat de koplopers teruggepakte zouden worden, maar uiteindelijk waren het Teugels en Offermans die de sprint aangingen voor de winst. In die sprint was het Michiel Offermans die zich kroonde tot ritwinnaar van etappe 5 in de Beneliga.

Top 10

Positie Naam Tijdsverschil land
1 Michiel Offermans   BE
2 Lennert Teugels +0 BE
3 Thijs Zonneveld +11 NL
4 Sten Verzijl +11 NL
5 Jari Verstraeten +11 BE
6 Stefan van Aelst +13 BE
7 Jo Pirotte +13 BE
8 Etienne van Empel +13 NL
9 Aaron Stockx +13 BE
10 Rick Ottema +13 NL

 

Volledige uitslag Race 5 [player_list id=”1452″ title=”Algemeen Klassement na rit 5″ number=”10″ team=”0″ seasons=”156″ leagues=”144″ columns=”number,punten” orderby=”punten” order=”DESC” show_all_players_link=”1″ align=”none”]

Check hier de uitzending

YouTube player

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.